Αποτελέσματα
Προσδιορισμός προσαρμοσμένων μαθησιακών αναγκών και ατομικοτήτων του SwD. Πρώτο και βασικό βήμα για τον εντοπισμό και την καταγραφή των πραγματικών αναγκών της ομάδας-στόχου.
Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από το πλαίσιο για το σχεδιασμό των μαθησιακών ενοτήτων, των κύριων μαθημάτων κατάρτισης, έναν Οδηγό για τη χρήση των ΤΠΕ και το εκπαιδευτικό υλικό βίντεο.
Ετοιμάζεται μια εθνική έκθεση ανά χώρα για να συνοψίσει τα ευρήματα της έρευνας και ερευνών για την προετοιμασία 1 διεθνούς γενικής έκθεσης για τα εκπαιδευτικά κενά που πρέπει να καλυφθούν και να θέσει συγκεκριμένους, σαφείς στόχους που πρέπει να ακολουθηθούν για την προετοιμασία του προγράμματος σπουδών και του ενημερωτικού εγχειριδίου για εκπαιδευτές. Αρχείο Εθνικής Αναφοράς.
Μια πλήρης Ανάλυση Αναγκών θα συλλέξει όλα τα δεδομένα από τις Έρευνες και θα ταξινομήσει και θα αναλύσει τα ευρήματα. Η τελική Ανάλυση παρουσιάζεται στο συνημμένο αρχείο.
Τα εγχειρίδια και οι πρακτικές θα παρέχουν μια αναφορά καθοδήγησης για εκπαιδευτές και τρίτα μέρη.
Το πλαίσιο Ο οδηγός περιέχει χρήσιμες θεωρητικές και πρακτικές πληροφορίες για όλους τους συμμετέχοντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και άλλα ινστιτούτα κατάρτισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση ίσης πρόσβασης στο ψηφιακό πεδίο για φοιτητές και εργαζόμενους με αναπηρία.Στον πρώτο γύρο του πλαισίου, διευκρινίζουμε τα βασικά στοιχεία της ψηφιακής ικανότητας, τους 4 πυλώνες της ικανότητας μάθησης βάσει αποτελεσμάτων και τους τομείς αναπηρίας, για τους οποίους οι πρακτικές πτυχές μπορούν να βρεθούν σε έναν πίνακα.
Σκοπός της μελέτης είναι να διερευνήσει πώς οι προτεινόμενες υποστηρικτικές τεχνολογίες και το εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες επηρεάζουν τη μάθηση και την παρουσία των ΑΑΕ στο ακαδημαϊκό οικοσύστημα και με αυτόν τον τρόπο τα ακαδημαϊκά τους επιτεύγματα.